Psychological Stress Sensor - Mohd Noor, Ahmad, Prof. Dr.; Nashrul Fazli, Mohd Nasir; Rosnin, Mustafa; Anuar, Haji Ahmad, Assoc. Prof.; Ali Yeon, Md Shakaff, Prof. Dr.; Noor Hasyierah, Mohd Salleh; Norahim, Ibrahim; Rafidah, Abdul Rahman; Rosnin, Mustafa (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
Pameran R&D IPTA 2005 yang berlangsung pada 30 September - 2 Oktober 2005 di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur. Pameran R&D IPTA 2005 telah dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia dan Universiti Teknologi Malaysia.