KUKUM Artificial Marble - Kamarudin, Hussin, Brig. Gen. Dato' Prof. Dr.; Shamsul Baharin, Jamaludin, Prof. Dr.; Che Mohd. Ruzaidi, Ghazali, Prof. Madya; Khairul Nizar, Ismail, Dr.; Mohd. Nazry, Salleh; Mohd. Sobri, Idris (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
Brigedier Jeneral Dato' Prof. Dr. Kamarudin Hussin dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat perak di Pameran R&D IPTA 2005 yang berlangsung pada 30 September - 2 Oktober 2005 di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur. Pameran R&D IPTA 2005 telah dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia dan Universiti Teknologi Malaysia.