Solar Powered Water Pump Prototype - Ismail, Daut, Prof. Dr.; Zainuddin, Mat Isa; Rosnazri, Ali; Muhammad Irwanto, Misrun; Surya Hardi, Amrin, Ir.; Syafruddin, Hassan, Ir.; Noor Syafawati, Ahmad (Malaysian Invention and Design Society (MINDS), 2010)
21st International Invention, Innovation and Technology Exhibition (ITEX) 2010 berlangsung pada 14 - 16 Mei 2010 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur, Malaysia.