Enviro Composite Pulley - Mazlee, Mohd. Noor; Shamsul Baharin, Jamaludin, Prof. Madya Dr.; Che Mohd. Ruzaidi, Ghazali; Chek Idrus, Omar (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
Mazlee Mohd Nor dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat gangsa di Pameran R&D IPTA 2005 yang berlangsung pada 30 September - 2 Oktober 2005 di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur. Pameran R&D IPTA 2005 telah dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia dan Universiti Teknologi Malaysia.