Bimodal Rehabilitation for the Voice and Movement Impaired using Brain Signals - Hema, C. R.; Paulraj, M. P., Assoc. Prof. Dr.; Sazali, Yaacob, Prof.; Abdul Hamid, Adom, Assoc. Prof. Dr.; Nagarajan, Prof.; Leong, Shi Wei; Erdy Sulino, Mohd Muslim Tan; Ahmad Zulfadli, Musa; Farid, Affendi (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Hema C. R. dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat emas di Ekspo Rekacipta dan Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 yang telah berlangsung pada 7 Januari 2010 bertempat di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.