Remote Oil Spillage Monitoring System - Mohd Hafiz Fazalul, Rahiman; Norasmadi, Abdul Rahim; Abdul Haqi, Ibrahim (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
Pameran PECIPTA 2007 dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM), 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.