MEH-PPV Organic Light Emitting Diode (OLED) Fabricated by Using Spin Coating Technique - Nurjuliana, Juhari; Wan Haliza, Abd Majid, Prof. Dr.; Zainol Abidin, Ibrahim, Assc. Prof. Dr.; Johari, Adnan, Assc. Prof. Dr. (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
PECIPTA 2007 dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM) pada 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.