Egg Shell As Absorbent for Waste Cooking Oil - Supri, A. Ghani, Dr.; Salmah, Dr. Ir.; Mohd Zainal, Arif, Prof.; Che Mohd Ruzaidi, Ghazali, Prof. Madya; Asmi, Aziz; Ku Hasrin, Ku Ariffin (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
Dr. Supri A. Ghani dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat perak di PECIPTA 2007 yang telah dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM) pada 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.