Bioi2D-Wireless Embedded System for Biometric Identification Based on Iris Detection - Ali Yeon, Md Shakaff, Prof. Dr.; R. Badlishah, Ahmad, Prof. Madya Dr.; Mohd Rizon, Mohamed Juhari, Prof. Madya Dr.; Ahmad Nasir, Che Rosli; Wan Muhamad Azmi, Mamat (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
PECIPTA 2007 dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM) pada 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.