Process Intensification for MOSS Production - Khairul Farihan, Kasim; Mohamed Zulkali, Mohamed Daud, Prof. Madya Dr.; Sriyana, Abdullah; Hafiza, Shukor; Nazzira, Md Zin; Mohd Farhan, Abdul Razak (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
Pameran PECIPTA 2007 dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM), 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.