SphosSORB: Formaldehyde-Impregnated Sphagnum Moss for Adsorption of Oil and Grease - Saiful Azhar, Saad; Salsuwanda, Selamat; Che Zulzikrami, Azner Abidin; Kamarudin, Hussin, Brig. Gen. Dato' Prof. Dr.; Khairul Nizar, Ismail, Dr.; Naimah, Ibrahim; Roshasmawi, Abd Wahab (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
Saiful Azhar Saad dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat gangsa di PECIPTA 2007 yang telah dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia Malaysia (USM), 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur