Intelligent Sensor for Reversing Vehicles - Hema, Chengalvarayan Radhakrishnamurthy; Paulraj, Murugesa Pandiyan, Assoc. Prof.; Nagarajan, Ramachandran, Prof.; Sazali, Yaacob, Prof. (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
Chengalvarayan Radhakrishnamurthy Hema dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat emas di PECIPTA 2007 yang telah dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM), 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.