Embedded Prayer Time Using Global Positioning System (GPS) - Zulkifli, Husin; Mohd Najmuddin, Mohd Hassan (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
Zulkifli Husin dan Mohd Najmuddin Mohd Hassan telah memenangi pingat gangsa di PECIPTA 2007 yang telah dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM) pada 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.