Grass-Plastic Composite Panel (GPC Panel) - Che Mohd Ruzaidi, Ghazali, Prof. Madya; Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr.; Shamsul Baharin, Jamaludin, Prof. Dr.; Mohd Mustafa Al-Bakri, Abdullah; Nurul Razliana, Abd Razak (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
PECIPTA 2007 dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM) pada 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.