Heart Beat Detector for Medical Applications Based on Barium Strontium Titanate (BST) Thinfilm Sensor - Johari, Adnan, Assoc. Prof. Dr.; Zul Azhar, Zahid Jamal, Prof. Dr.; Dr. Irzaman Sulaimen, Hussain; Sanna, Taking; Nur Juliana, Juhari; Muhammad Asri, Idris; Nurhayati, Sabani; Amylia, Hamzah (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
Prof. Madya Dr. Johari Adnan dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat perak di PECIPTA 2007 yang telah dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM), 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.