Quantum Dot Single Electron Transistor: Design and Fabrication - Uda, Hashim, Prof. Dr.; Zul Azhar, Zahid Jamal, Prof. Dr.; Samsudi, Sakrani, Prof. Dr.; Madnarski, Sutikno (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
Pameran PECIPTA 2007 dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM), 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.