Decor Concrete Polymer (DCP) - Mohd. Mustafa Al-Bakri, Abdullah; Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr.; Che Mohd Ruzaidi, Ghazali, Prof. Madya; Khairul Nizar, Ismail, Dr.; Norazian, Mohamed Noor; Alida, Abdullah (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
Mohd Mustafa Al-Bakri Abdullah dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat perak di PECIPTA 2007 yang telah dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia Malaysia (USM), 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.