Mask Making Process (Positive and Negative Mask) - Uda, Hashim, Prof. Dr.; Nur Hamidah, Abdul Halim; Mohamad Nuzaihan, Md Nor; Zul Azhar, Zahid Jamal, Prof. Dr. (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
PECIPTA 2007 dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM) pada 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.