Cellobod: Cellulose-Based Insulator Panel from Rice Straw - Farizul Hafiz, Kasim; Suhardy, Daud; Mohamed Zulkali, Mohamed Daud, Prof. Madya Dr.; Mohd Nazry, Salleh; Tengku Nadzlan, Tengku Ibrahim; San, Myint; Saiful Azhar, Saad (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
PECIPTA 2007 dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM) pada 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.