Design and Implementation of FPGA-Based Control IC for Single Phase Inverter - Muhammad Imran, Ahmad; Mohd Nazrin, Md Isa; Baharuddin, Ismail; Mohd Fisol, Osman (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
Muhammad Imran Ahmad dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat gangsa di PECIPTA 2007 yang telah dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM), 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.