SugarSORB: Physical Treated Sugarcane Bagasse As Adsorbents for Treatment of Dyes Polluted Wastewater - Saiful Azhar, Saad; Khairul Nizar, Ismail, Dr.; Farizul Hafiz, Kasim; Suhardy, Daud; Mohd Nazry, Saleh; Che Zulzikrami, Azner Abidin; Salsuwanda, Selamat; Roshasmawi, Abd Wahab (Universiti Sains Malaysia, 2010)
PECIPTA 2007 dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM) pada 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.