Husk Board: A Panel Board from Waste - Suhardy, Daud; Tengku Nadzlan, Tengku Ibrahim; Farizul Hafiz, Kasim; Mohd Nazry, Salleh; Mohabattul Zaman, NS Bukhari, Ir.; Shamsul Baharin, Jamaludin, Prof. Dr.; Che Mohd Ruzaidi, Mohd Ghazali, Prof. Madya; Mohammed Zulkali, Mohammed Daud, Prof. Madya Dr.; Saiful Azhar, Saad; Wan Su, Haron (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
PECIPTA 2007 dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM) pada 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.