Chitosan Light Sensor - Irwana, Nainggolan, Dr.; Che Mohd Ruzaidi, Ghazali, Prof. Assoc; Tulus Ikhsan, Nasution (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Dr. Irwana Nainggolan dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat gangsa di Ekspo Rekacipta dan Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 pada 7 Januari 2010 bertempat di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali ini merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.