Chitosan- Latex Membrane Composites Film for Heavy Metal Removal - Salmah, Husseinsyah, Dr. Ir.; Supri, A. Ghani, Dr.; Suryadiansyah, Dr.; Faisal Amri; Ismail, Ibrahim (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Dr. Ir. Salmah Husseinsyah dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat perak di Ekspo Rekacipta & Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 pada 7 Januari 2010 yang telah berlangsung di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali ini merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.