Embedded Jawi Script Generator - Rohani, S. Mohamed Farook; Zulkifli, Hussin; Noor Shalasiah, Osman (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Rohani S. Mohamed Farook dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat gangsa di Ekspo Rekacipta dan Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 yang telah berlangsung pada 7 Januari 2010 bertempat di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali ini merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.