BST Capacitor Thin Films - Nurjuliana, Juhari; Nur Syakimah, Ismail; Nor Zahiyah, Nordin (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Nurjuliana dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat perak di Ekspo Rekacipta dan Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 yang telah berlangsung pada 7 Januari 2010 bertempat di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.