Halal Product Detector - Shayfull Zamree, Abd Rahim; Abdul Rahman, Mohd. Saad, Prof. Madya; Mohd Azaman, Md Deros; Mohd Sazli, Saad; Muhamad Farizuan, Rosli (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Shayfull Zamree Abd Rahim dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat emas di Ekspo Rekacipta & Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 pada 7 Januari 2010 yang telah diadakan di Dewan Warisan, Kangar, Perlis.