Smart Gas Trolley - Mohd Sazli, Saad; Shayfull Zamree, Abd Rahim; Muhammad Khairy, Md Naim; Sabri, Hussin; Mohd Azaman, Md Deros; Muhamad Farizuan, Rosli; Jayakumar, Nedunjelyan; Koay, Boon Leong; R. Sivanesvaran A/L, KM Rajan; Naimzuddin, Mohd Tahudin (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Ekspo Rekacipta & Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 telah berlangsung pada 7 Januari 2010 di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali ini merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.