Satay Grill - Muhammad Khairy, Md Naim; Shayfull Zamree, Abd Rahim; Muhamad Farizuan, Rosli; Radhwan, Husin; Sabri, Hussin; Mohd Syaiful Hidzir, Ramli; Abdul Rahman, Idris; Baidi, Ahmad (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Muhammad Khairy Md Naim dan ahli kumpulannya telah menyertai Ekspo Rekacipta & Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 pada 7 Januari 2010 yang telah berlangsung di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali ini merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.