Portable Rough Cleaner Machine - Shayfull Zamree, Abd Rahim; Mohd Sazli, Saad; Mohd Azaman, Md deros; Muhamad Farizuan, Rosli; Muhammad Khairy, Md Naim; Radhwan, Husin; Nur Illa, Idris; Muhammad Shafiq, Mustaffa (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
En. Shayfull Zamree Abd. Rahim dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat gangsa di Ekspo Rekacipta & Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 pada 7 Januari 2010 yang telah berlangsung di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali ini merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.