Automatic Stuttering Recognition Tool - Ooi, Chia Ai; Muthusamy, Hariharan; Lim, Sim Chee; Sazali, Yaacob, Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Ms. Ooi Chia Ai dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat gangsa di Ekspo Rekacipta dan Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 yang telah berlangsung pada 7 Januari 2010 bertempat di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali ini merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis