Portable Paddy Dehusking Machine - Shayfull Zamree, Abd Rahim; Mohd Azaman, Md Deros; Mohd Sazli, Saad; Muhamad Farizuan, Rosli; Muhammad Khairy, Md Naim; Radhwan, Husin; Aiman Akmal, Abdul Nasir; Azmi Safwan, Abdullah (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Shayfull Zamree bin Abd. Rahim dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat perak di Ekspo Rekacipta & Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 pada 7 Januari 2010 yang telah berlangsung di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali ini merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasam Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.