Portable and Re-Useable Caution Tape - Muhamad Farizuan, Rosli; Shayfull Zambree, Abd Rahim; Muhammad Khairy, Md Naim; Radhwan, Husin; Sabri, Hussin; Azreen Azira, Anuar; Umi Adibah, Mohd Yazid; Nadia Darina, Zainal Abidin; Nur Fazlina, Hassan (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Muhammad Farizuan Rosli dan ahli kumpulannya telah menyertai Ekspo Rekacipta & Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 pada 7 Januari 2010 yang telah berlangsung di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali ini merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.