Design Improvement Side Arm Rejected Due to Burning Process - Mohd Fathullah, Ghazli @ Ghazali; Shayfull Zamree, Abd Rahim; Mohd Azaman, Md Deros; Muhamad Farizuan, Rosli; Radhwan, Husin (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Mohd Fathullah bin Ghazli @ Ghazali dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat perak di Ekspo Rekacipta & Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 pada 7 Januari 2010 bertempat di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali ini merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.