Intelligent 'Salai' Oven with Adaptive Controller - Mohd Sabri, Hussin; Sarif Hashim, Sarif Hassan; Nor Zaiazmin, Yahaya; Mohd Sazli, Saad; Azuwir, Mohd Noor; Mohd Zaki, Abd. Muin, Prof. (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Mohd Sabri dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat emas di Ekspo Rekacipta dan Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 pada 7 Januari 2010 yang telah berlangsung di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali ini merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.