A Biometric Authentication System Using Brain Signatures - Hema, C. R.; Paulraj, M. P., Assoc. Prof. Dr.; Sazali, Yaacob, Prof. Dr.; R., Nagarajan, Prof. Dr.; Abdul Hamid, Adom, Assoc. Prof. Dr.; Adzizul Adzlan, Osman; Leong, Shi Wei; Mohd Ridhwan, Rashid (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Hema C. R. dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat emas di Ekspo Rekacipta dan Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 pada 7 Januari 2010 bertempat di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.