Vehicle Speed Detection for Smart Surveillance System - Hasliza, A. Rahim@Samsuddin; Usman Ullah, Sheikh, Dr.; R Badlishah, Ahmad, Prof. Madya Dr.; Aini Syuhada, Md Zain (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Hasliza A Rahim dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat emas di Ekspo Rekacipta dan Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 yang telah berlangsung pada 7 Januari 2010 bertempat di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.