Voiceless Voice : An Intelligent Communication System for Physically Retarded Communities - Paulraj, M. P., Prof. Dr.; Sazali, Yaacob, Prof. Dr.; Abdul Hamid, Adom, Assoc. Prof. Dr.; Hema, Chengalvarayan Radhakrishnamurthy; Sathees, Kumar; Nataraj; Divakar, Purushothaman; Erdy Sulino, Muslim Tan (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Prof. Madya Dr. Paulraj M. P. dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat emas di Ekspo Rekacipta dan Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 pada 7 Januari 2010 bertempat di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali ini merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.