Embedded OFDM Trainer KIt - Hasliza, A. Rahim@Samsuddin; Fareq, Abd Malek, Dr.; R Badlishah, Ahmad, Prof Madya Dr.; Zakaria, Sembiring; Aini Syuhada, Md Zain (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Ekspo Rekacipta dan Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 telah berlangsung pada 7 Januari 2010 bertempat di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.