An Intelligent Gesture to Voice Communication System for Hearing Impaired - Paulraj, M. P. , Prof. Dr.; Sazali, Yaacob, Prof. Dr.; Hazry, Desa, Prof. Madya Dr.; Wan Mohd Ridzuan; Sathees, Kumar; Raj, Kumar; Norasmadi, Abd Rahim (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Prof. Madya Dr. Paulraj M. P. and his team from School of Mechatronic won gold for An Intelligent Gesture to Voice Communication System for Hearing Impaired. Ekspo Rekacipta dan Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 telah berlangsung pada 7 Januari 2010 bertempat di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.