DSP-Based Wireless GSM Remote Car Monitoring System with GPS Navigator - Hasliza, A. Rahim@Samsuddin; R. Badlishah, Ahmad, Prof Madya Dr.; Aini Syuhada, Mat Zain; Wan Nur Suryani Firuz, Wan Ariffin (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Hasliza A. Rahim @ Samsuddin dan ahli kumpulannya telah memenangi perak untuk produk ini. Ekspo Rekacipta dan Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 telah berlangsung pada 7 Januari 2010 bertempat di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.