Keezo: Meat - Like Bioflavour - Mohamed Zulkali, Mohamed Daud, Assoc. Prof. Dr.; Ku Syahidah, Ku Ismail; Azalina, Mohamed Nasir; Hafiza, Shukor; Noor Hasyierah, Mohd Salleh; Siti Norma, Azizan; Nurul Ain, Borhan (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
PECIPTA 2007 dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM) pada 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.