Ceramic Waste Concrete (CWC) - Mohd Mustafa Al Bakri, Abdullah; Che Mohd Ruzaidi, Ghazali, Assoc. Prof.; Norazian, Mohammed Noor; Norzaidi, Zainol (Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM), 2010)
PECIPTA 2007 dianjurkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) dengan kerjasama Universiti Sains Malaysia (USM) pada 10 - 12 Ogos 2007 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala Lumpur.