Novel of Binary Metal-Non Metal Material for Chair Flower Product (Novel AI - PP for Chair Flower Product) - Mohd Ichwan, Nasution, Prof. Madya Ir.; Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr.; Shamsul Baharin, Jamaludin, Prof. Dr.; Che Mohd Ruzaidi, Ghazali, Prof. Madya; Khairel Rafezi, Ahmad, Dr.; Chek Idrus, Omar; Mohamed Faisol, Mohamed Nor; Mohamad Safwan, Isa (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Prof. Madya Ir. Mohd Ichwan Nasution dan ahli kumpulannya telah memenangi gangsa bagi produk ini. Ekspo Rekacipta dan Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 telah berlangsung pada 7 Januari 2010 bertempat di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.