Novel of Binary Metal-Non Metal Material for Chair Flower Product (Novel AI - PP for Stair Flower Product) - Mohd Ichwan, Nasution, Prof. Madya Ir.; Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr.; Shamsul Baharin, Jamaludin, Prof. Dr.; Che Mohd Ruzaidi, Ghazali, Prof. Madya; Khairel Rafeli, Ahmad, Dr.; Chek Idrus, Omar; Mohamad Safwan, Isa (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Prof. Madya Ir. Mohd Ichwan Nasution dan ahli kumpulannya telah memenangi pingat gangsa di Ekspo Rekacipta dan Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 yang telah berlangsung pada 7 Januari 2010 bertempat di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.