Teks Ucapan Y.Bhg. Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Majlis Ramah Mesra Pelajar Baru Sidang Akademik 2009/2010 2nd Intake sempena Program Sambutan Siswa Siswi bagi Sidang Akademik 2009/2010 2nd Intake - Kamarudin, Hussin, Brig. Gen. Dato’ Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Majlis berlangsung di Dewan Kapitol UniMAP, Kangar, Perlis.