Teks Ucapan Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. Kamaruddin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis sempena Majlis Makan Malam Istiadat Konvokesyen Keempat UniMAP - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Majlis berlangsung di Dewan Warisan, Kangar, Perlis.