Teks Ucapan Naib Canselor Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin sempena Majlis Perasmian Penutup Futsal Piala Naib Canselor - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Majlis berlangsung di D'Futsal Kangar, Perlis.