Teks Ucapan Brigedier Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor UniMAP sempena Program Finishing School Pelajar Tahun Akhir Diploma Kejuruteraan - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Majlis berlangsung di Dewan Seberang Ramai, Kuala Perlis, Perlis.