Teks Ucapan Y.Bhg. Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin sempena Majlis Perasmian Ruang Tambahan Perpustakaan - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Majlis berlangsung di Ruang Tambahan Perpustakaan, Tingkat 1, Bangunan KWSP, Kangar, Perlis.